Aku dan PIICM  

Posted by: Nani Rahayu Noordin in ,

Salam 1Blog

Lama sudah aku tak menjenguk blog ni...sejak berbisnes Bedak Arab ni tak menang tangan dibuatnya hihi....bz memanjang...Alhamdulillah rezeki Allah bagi...

Harini genap 3 bulan De Dyera Shoppe House beroperasi dan mempunyai lebih 1K fan friends dan hampir 1500pcs Bedak Arab yang telah aku jual...Aku nak berterima kasih pada satu fanpage ni Persatuan Ibu-Ibu Comel Mengandung yang dah banyak bantu aku untuk dapatkan customer...

Promosi Terkini Bedak Arab  

Posted by: Nani Rahayu Noordin in ,

Salam 1Blog...

Next week nak masuk lagi 50pcs Bedak Arab casing 25g...yang ni aku order color2 yang khas utk kulit sederhana cerah dan sawo matang...sbb stok aku yg sebelum ni sumer tuk kulit cerah jer...


The Color of Bedak Arab | Kokuryu Super Summer Cake  

Posted by: Nani Rahayu Noordin in ,

Salam 1Blog...

Alhamdulillah...business kecik2 aku mendapat sambutan yang menggalakkan...tak menang tangan aku dibuatnya huhu....sekarang dah masuk 2nd stage stok...200 pcs Bedak Arab sampai ke tangan aku awal bulan Januari baru ni...tengah bulan ni ada lagi 50pcs akan sampai...but yang ni casing 25g...

200pcs Bedak Arab