Nippon Paint I Like My Home | Please Vote for us to Win House Make Over Worth 15K!!!  

Posted by: Nani Rahayu Noordin in ,

Pada 7 Jun yang lalu aku ada join contest Nippon Paint I Like My Home...Thanks to Puan Juanita yang info aku pasal contest ni...last minit aku join..tak mengharap apa2 sangat la...but today aku tengok entry aku dapat masuk TOP 20!!! so untuk melayakkan aku menang Grand Prize House Makeover worth RM15K aku perlukan sokongan untuk vote entry aku...

cara2 nak vote senang je...

1. 'Like' kat page ni Nippon Paint Blobbies

2. Klik 'Vote Now' seperti dalam gambar di bwh...



3. Klik gmbr 'Intan Rahayu' pada page 1...




4. Klik 'I Like' pada gambar saya...



5. Jwb survey mudah dari Nippon Paint. Submit!






Kepada voters...100 lucky voter akan menang Limited Edition Blobby Plush Toy...Due Date voting pada 10th July 2011.

Jom Ramai2 Vote kami untuk MENANG!!!

Tolong war2 kan sama ye pada kwn2 lain... Terima kasih :)

Tiba-tiba terasa tak sedap hati dan fed-up...  

Posted by: Nani Rahayu Noordin in ,

Hmm...aku dah maleh nak tulis panjang2...dah takde mood nak pikirkan benda ni...asyik alasan yang sama...

kalau korang nak tau pasal apa....korang boleh baca kat thread ni...

Surat Gadaian Tanah tak dapat2 lagi...Surat Progress billings yang dapat dulu... - Kepenggunaan, Hak Pekerjaan & Hak Anda - CARI Malay Forums

Contest 'Kabinet Dapur Saya' | Modern Aluminium Kitchen  

Posted by: Nani Rahayu Noordin in ,

Hari ni mcm biasa aku buka Facebook bila Aleesya dah tido...aku tgk pada status Modern Aluminium Kitchen (MAK) ada buat contest lagi...kali ni contest 'Kabinet Dapur Saya'...

Hadiah : 1 barangan Elektrik bernilai RM60 + 1 baucer barang elektrik/kabinet bernilai RM 100
Tarikh : 1 - 6 Jun 2011 (hantar gambar penyertaan)
                7 - 14 Jun 2011 (kempen utk undian gambar)

hari tu aku dah menang RM200 baucer...so aku join lagi contest ni...mana tau rezeki dapat lagi baucer :)

Kabinet Dapur Saya


ni ler gambar penyertaan aku...gambar biasa2 je...kabinet rumah kuarters huhu...nak bergambar dgn kabinet umah sendiri tahun depan le gamaknye kan...ada rezeki menang ni ada le kan :)

kalau ada yang nak join...'like' Fanpage MAK then boleh la join...jangan lupa vote for me too :)