30 May 2012

Happy 3rd Anniversary Sayang...



A lil gift from me to him hehe...pagi tadi buat surprise ni...order Red Velvet Cupcakes then hantar kat

20 May 2012

Lip Lap | House of Lighting


Salam 1Blog…

House of Lighting (HOL)…saper tak penah dengar nama kedai ni?haa…kl tak penah dgr….try google ke yahoo search ke….kedai lampu paling murah...for sure akan kuar nama kedai ni je la…aku gerenti…byk giler blog yg aku baca nama kedai ni la yg menjadi sebutan…dan kalau korang nak tau harga dia mmg gila2 punya murah…aku dah pegi kedai nih dekat 5-6 kali kot..dari sebelum dapat kunci umah smpi la nak beli kipas & lampu…

18 May 2012

22 Weeks | Anemia


Salam 1Blog…

Baru-baru ni macam biasa aku gi monthly check-up di Klinik Kesihatan Presint 3…ini kali ke-3 aku gi check-up…lambat nor aku bukak buku merah aritu…nasib tak kena sembur dek nurse kt situ hihi…So rutin biasa la bila gi klinik...urine test…HB test…pastu nak scan la…bestnya nak tau gegirl ke boboy kan ;-)

Masa kat bilik HB test…result HB aku turun mendadak…dari maintain 12gm% turun ke 9.6gm%...pehh byk giler turun…

09 May 2012

Tolong Vote Entry Saya No. 7 | Mother's Day Contest 2012 - Maklumat Terkini - CARI Malay Forums

Salam 1Blog...

Hari ni adalah hari untuk meraih undi di Contest Mother's Day Forum Cari.com....tapi wat to do...hanya ahli2 cari.com jer yang boleh undi...itu pun yg pangkat Junior ke atas...

So kepada kwn2 yang ada akaun di forum Cari.com boleh la tolong vote

06 May 2012

JOHNSON'S Baby Of The Year 2012 Contest | Facebook

Salam 1Blog...

Entry kali ni pasal contest lagi hehe...jangan jemu plak ye...bukan selalu join contest ni...ada peluang baru dapat join....Contest kali ni takde voting2 macam selalu...100% on judges result...nak join?senang je...

05 May 2012

Mother's Day Contest | Forum Cari.com

Salam 1Blog

Hari Ibu tahun ni jatuh pada 13 Mei 2012...nak bagi hadiah apa ye tahun ni?boleh korang bagi idea?hehe...

ok..nanti kita pikirkan hadiah apa nak bagi tahun ni kat Ibu masing....tapi sekarang ni aku nak info pasal contest di Forum Cari.com...