Grill Ooi Grill

Salam 1Blog...

Hari ni aku nak citer bab reno rumah....mula2 skali kalau dah dapat kunci...dah setel defect sumer...Grill la paling penting...sebabnya kl buat reno yg lain dulu then pasang grill...ada kemungkinan brg2 dlm rumah tu yg akan hilang...so aku akan citer la serba skit and ringkas bab grill ni...ok...

Pada 14/1/2012 orang dari Ooi Grille & Iron Works

Selamat Hari Lahir Sayang...

Salam 1Blog…

Lama sudah tak mencoret kt blog ni…bukan apa…tak berkesempatan nak pegang laptop ni…Aleesya konker habis…pantang kita pegang dia pun nak ler menempek nak guna laptop…korang jgn ingat dia pegang belek2 je…tapi dah pandai guna..bukak muzik…gambar…movie…games…sumer dia dah pandai bukak file2 dlm laptop ni..so terpaksa la aku kuburkan jap nak apdet blog ni…hihi…


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

up