25 September 2011

Kuala Rompin - Day 2

Salam 1Blog

Pagi ni sebelum kami ke rumah Mak Siah untuk sarapan pagi...aku...hubby...makcik aku...and Rizman bawak Aleesya gi jalan2 pantai...ni la 1st time Aleesya datang pantai...terkial2 dia berjalan dalam pasir tu haha...



24 September 2011

Kuala Rompin - Day 1

Salam 1Blog

Pagi-pagi lagi aku dah siapkan makanan untuk bekal si kecik dan jugak sarapan buat cik suami sbb aku tau perjalanan yg bakal kami tempuhi ni jauh mcm nak balik Kedah...5 jam perjalanan...cuma bezanya perjalanan kali ni takde R&R...jalan perkampungan pusing2...kiri kanan hutan...tak tentu lagi akan ada kedai2 makan untuk berhenti melainkan kalau sampai di pekan...itu la perjalanan kami akan tempuhi ke Kuala Rompin bagi meraikan majlis pertunangan sepupu aku Ahmad Rizman pada sebelah malamnya...

16 September 2011

Low Yat Crazy Sale!!!

Salam 1Blog

Hari ni cuti umum sempena sambutan Hari Malaysia....hubby aku yang awal2 dah plan nak gi memancing di Pulau 9 Perak last2 tak jadik pegi lak...so plan bertukar dari gi memancing ke open house umah bos dia di KL....

Lepas je Jumaat kami bertolak ke destinasi di Jalan Duta....

08 September 2011

Cute Baby Contest | MySimplifieds.com

Salam 1Blog

Hari ni macam biasa aku online FB dengan henpon aku...dah jarang online guna laptop sbb broadband dah xde...so kl bab nak apdet blog skrg ni mmg bakal mengambik masa yg lama baru boleh nak apdet blog...

so tengah aku dok godek2 FB aku nampak kt Newsfeed result untuk Cute Baby Contest MySimplifieds dah kuar....aku saja jer tengok result tu...tak mengharap apa pun sbb masuk last minit...aku send 2 gambar Aleesya...

03 September 2011

Kenduri Aqiqah Aleesya

Salam 1Blog

Alhamdulillah...selesai sudah kenduri aqiqah Aleesya semalam yang di plan last minit....kebetulan encik suami ada rezeki lebih skit untuk nak raya baru ni..so last minit plan nak buat kenduri ni di umah mak aku di Kedah...

 
kambing yang sedang di proses