The Apartment AXN | Online Contest  

Posted by: Nani Rahayu Noordin in ,

Salam 1Blog



Tenghari tadi lepas balik dari appointment klinik Aleesya ada 2 misscall di henfon aku...aku tak dengar bunyi fon tu sebab tengah charge dalam bilik...then aku call balik no tu tanya...katanya dari MindShare...aku pun pelik..nak kata aku mintak keja xde plak...so aku pk dia salah no kot...sbb operator tu pun xleh nak trace no nak cari sape yg buat panggilan..so aku pun wat xpeduli jer la...

then aku online internet sementara si kecik tu tidur...

Measurement Musti Betul...  

Posted by: Nani Rahayu Noordin in , , , ,

Salam 1Blog



Sabtu baru ni aku n hubby cadang nak mulakan keja2 mengukur grill...kabinet dapur n plaster ceiling umah...kl nak menunggu orang repair defect ntah bila boleh nak start ukur...so tempat yang kami tuju mula skali kedai Madam Ooi sbb kami dah pernah mintak quotation dengan dia sblm ni...cuma tunggu nak ukur je...appointment aku buat dalam pukul 11 pagi...dengan orang kabinet dapur dalam pukul 12 tghari...

Kronology Of Event : Lot 477 a.k.a No. 201  

Posted by: Nani Rahayu Noordin in , ,

Salam 1Blog


Nak bercerita panjang skit sebab dah lama sangat aku tak apdet blog ni...walau tiap hari aku melangut mengadap blog ni...tapi hanya sekadar chatting dgn kwn2 di shoutmix tu..nak apdet blog xdapek sbb xde laptop aku nak apdet...eh tapi camne aku boleh ter'apdet plak blog arini??tungguuuu.........

Meh aku citer serba sikit bab rumah aku yang dah lama tak up to date tu...