Promosi RM50 Sahaja!!!  

Posted by: Nani Rahayu Noordin in ,

Salam 1Blog...

So dah tau pasal Bedak Arab tu kan...ada yg berminat? Meh tengok sini...

Sempena merasmikan pembukaan kedai online aku ni De Dyera Shoppe House...aku akan memberi harga promosi yang istimewa sebagai tanda mengalu-alukan kedatangan pembeli...



Ada Apa Dengan Bedak Arab??  

Posted by: Nani Rahayu Noordin in ,

Salam 1Blog...

Saper pernah dengar tentang Bedak Arab atau nama sebenarnya Bedak Kokuryu Super Summer Cake??Kalau yang pernah dengar tu semestinya tau pasal kehebatan bedak ni kan? Pada yang belum tau meh sini aku nak citer skit...

Al kisah akunye bedak compact...dah habis so aku pusing2 la Tesco (itu yg dekat dgn rumah pun) nak cari bedak baru...but satu pun aku tak bekenan...bukan apa..aku jenis tak suka sangat make-up2 ni...cukup la dengan bedak je...tp bila tengok harga plak mak aii sumer dah naik harga...bedak Maybelline yg pernah aku guna dulu pun dah mahal...trus tak jadi beli...

100 Hari | De Dyera Shoppe House  

Posted by: Nani Rahayu Noordin in , , ,

Salam 1Blog...

Hari ni baby Ammar genap 100 hari dan bersyukur ke hadrat Ilahi baby Ammar membesar dengan sihat dan perkembangannya baik sekali....baru 3 bulan usianya dah pandai beramah mesra dengan orang sekeliling....dah pandai mengiring dan sikit lagi nak lepas untuk meniarap...namun belum berjaya...dan paling pandai isap jari hihi...comel sangat...

My 7kg baby ;)