Tiba-tiba terasa tak sedap hati dan fed-up...  

Posted by: Nani Rahayu Noordin in ,

Hmm...aku dah maleh nak tulis panjang2...dah takde mood nak pikirkan benda ni...asyik alasan yang sama...

kalau korang nak tau pasal apa....korang boleh baca kat thread ni...

Surat Gadaian Tanah tak dapat2 lagi...Surat Progress billings yang dapat dulu... - Kepenggunaan, Hak Pekerjaan & Hak Anda - CARI Malay Forums

This entry was posted on Thursday, June 02, 2011 and is filed under , . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscribe to: Post Comments (Atom) .

6 comments

salam, berkaitan progress billing tuh. memandangakan puan masa beli tuh umah dah nak siap (tinggal CF). boleh minta sales person buat surat pengecualian interest. boleh refer pada forum ini cth mcm kes puan. harap dapat membantu.

http://www.salaktinggi.com/forumbbst/viewtopic.php?f=8&t=139&start=20

Salam En.Firdaus, terima kasih bagi pendapat...baru2 ni dah pegi office pemaju,regarding benda ni la..dia ckp kl apply loan gov dia akan waive interest tu nanti sbb dorg tau bkn sala purchaser sala dorg sbb dorg tgh dalam proses peralihan company,tanah2 dorg sumer dah jual...projek kami ni last projek dorg...then permit lesen dorg dah tamat so kena renew lagi...itu yg dorg bgtau...sy dah suh dorg buat surat tu..tp person yg sy sll deal tu cuti 2mggu plak...huhu...

salam, berminat nak tahu... ada apa2 perkembangan....

Salam...setakat ni masih jwpn yg sama....xdapat lagi surat tu :(

Salam Ayu, macamana perkembangan?

Salam kesuma...sy dah apdet kt blog..baca yer :)
yg Almas tu mmg dorg dah kasi kt developer baru utk sambung keja2 di Almas...Agenda Istimewa bekerjasama dgn developer baru...kl dorg still jugak under Namfatt takut nanti jadik projek terbengkalai...sbb Namfatt tgh problem skrg ni...

Post a Comment