Aku dan PIICM

Salam 1Blog

Lama sudah aku tak menjenguk blog ni...sejak berbisnes Bedak Arab ni tak menang tangan dibuatnya hihi....bz memanjang...Alhamdulillah rezeki Allah bagi...

Harini genap 3 bulan De Dyera Shoppe House beroperasi dan mempunyai lebih 1K fan friends dan hampir 1500pcs Bedak Arab yang telah aku jual...Aku nak berterima kasih pada satu fanpage ni Persatuan Ibu-Ibu Comel Mengandung yang dah banyak bantu aku untuk dapatkan customer...

De Dyera Shoppe House


Persatuan Ibu-Ibu Comel Mengandung


Asalnya dulu aku suka baca2 info tentang kehamilan di page ni dan kadang2 tu persoalan tentang kehamilan banyak terjawab bila baca masalah2 ibu mengandung yang sering terjadi kat kita...Ada jugak aku bertanyakan soalan dan feedback yang dapat Alhamdulillah memang banyak membantu aku sepanjang aku peknen kan Aleesya dan Ammar...sangat2 aku tabik spring kat Admin Manager yang buat page ni...

Kl korang nak tahu...Admin pengasas page ni lelaki tau...aku ulangi LELAKI dan BUJANG...Encik Muhammad Al-Imran dan lebih dikenali sebagai BIGBOSS page PIICM....dan Bigboss dah banyak membuka peluang perniagaan kepada ramai mommies2 dengan menyediakan pakej2 tertentu untuk kemudahan beriklan...

Sekarang ni di PIICM ada banyak produk2 ibu hamil, produk bayi, set2 bersalin, supplement2 dan tak ketinggalan produk2 kecantikan untuk mommies2 kembali gojes selepas bersalin :)

Dan aku berasa bangga menjadi salah seorang Admin Pengiklan antara 500 admin PIICM yang dipelopori oleh lelaki bujang ni...satu-satunya page di Malaysia yang paling banyak Admin hihi....

Kalau korang nak join mcm aku untuk iklankan barang2 jualan korang atau nak tanya masalah 'orang perempuan' yang mungkin berasa malu nak tanya open2 boleh PM Inbox PIICM...InsyaAllah akan ada Admin yang post soalan korang dengan merahsiakan nama korang...then boleh dapat feedback dari komen2 kat situ...

Last but not least...aku nak ucapkan SELAMAT PENGANTIN BARU buat Bigboss PIICM yang bakal menamatkan hari bujangnya tak lama lagi....Semoga Kekal Hingga Ke Hujung Nyawa :)



2 comments:

SiGadis Yuyu said...

akak follow blog nurul BTK kat sini missnurulrahimah.blogspot.com

syalinda johari said...

Tahniah Ayuee...menjadik bisnes...alhamdulillah

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

up