Selamat Hari Lahir Sayang...  

Posted by: Nani Rahayu Noordin in ,

Salam 1Blog…

Lama sudah tak mencoret kt blog ni…bukan apa…tak berkesempatan nak pegang laptop ni…Aleesya konker habis…pantang kita pegang dia pun nak ler menempek nak guna laptop…korang jgn ingat dia pegang belek2 je…tapi dah pandai guna..bukak muzik…gambar…movie…games…sumer dia dah pandai bukak file2 dlm laptop ni..so terpaksa la aku kuburkan jap nak apdet blog ni…hihi…



Lagipun aku baru jer recover dari tahap mabuk ke tahap agak waras walaupun blom sepenuhnya waras coz tak lama lagi Aleesya nak dapat adik hihi…takde la aku mabuk teruk sangat…Alhamdulillah kali ni takde morning sickness…Cuma tahap kepenatan yg melampau…nak baring je…sekarang dah ok skit…dah 15 weeks…so blh ler aku kerahkan otak ni nak mengarang…kl tak no idea aku nak merapu apa kt sini ;-)

ni masa 4 weeks 5 days :-) tecik jer dia..

Semalam Nur Aleesya Raihanah genap 2 tahun…besar dah anak mama sorang ni…tapi bercakap tak jugak hihi…Cuma baru nak pandai sebut and ngikut apa yg kita sebut…walau vocab dia dah byk…tp utk sebut 2 perkataan skaligus blom dapat lagi…harap2 lepas ni dia cepat la skit berceloteh…ada le geng aku nak sembang2 hihi…

Dah 2 tahun da...tapi rambut tak panjang2 jugak hihi

For birthday girl…Mama doakan moga jadi anak yang solehah…sentiasa dilindungi Allah…dan comel2 la selalu hihi…Selamat Hari Lahir Sayang Umairah ;-)

Entry lepas ni InsyaAllah aku akan buat entry pasal reno umah plak...ramai gak kwn2 tanya psl reno…pasal kontraktor mana yang bagus..apa yg boleh aku coretkan nanti hanya dari pengalaman aku sendiri sepanjang kerja2 reno yg aku buat…InsyaAllah...

This entry was posted on Thursday, March 29, 2012 and is filed under , . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscribe to: Post Comments (Atom) .

2 comments

Salam Ayu,

Nak your fb account...boleh kita chit chat

Salam...

awak search Intan Rahayu...tu nick saya... :-)

Post a Comment