Permata kedua | Muhammad Ammar Rifqi

Salam 1Blog...

Dah lama jugak aku tak update blog ni..dah bersawang bagai dah hihi...harap rakan2 pembaca masih setia menemani den kat sini...agak busy lately and mmg tak sempat aku nak update blog...

dulu busy dengan packing brg nak pindah rumah...pastu busy ngangkut barang2 pindah umah...busy kemas brg2 lak...then busy nak puasa and berhari raya lagi...lepas dari tu busy nak bersalin lak...dah bersalin busy berpantang and nguruskan baby kecik lak...huhu...busy la sangat kan... ;-)


haa...aku dah pun bersalin...Alhamdulillah...tanggal 10 September 2012 jam 3.58 pagi..aku selamat melahirkan seorang bayi lelaki seberat 3.4Kg!!! Muhammad Ammar Rifqi nama diberi buat permata yang kedua ni...nama ni aku and hubby cari selepas sehari baby dilahirkan...memang tak prepare langsung nama baby boy coz dua kali aku scan..mmg tak nampak gender boy tu..so ingat gegirl la hihi..last2 kluar boboy...sepasang sudah anak aku...best!

Semoga baby Ammar menjadi anak yang beriman dan soleh...Amin...


Aleesya suka kiss baby Ammar hihi...

4 comments:

syalinda johari said...

tahniahh...sepasang macam saya jugak...
selamat berpantang...kat umah baru ek

Areyou said...

Thanx linda :-) aritu bpantang di kampung...skrg kt umah baru dah hehe...linda dh msk umah baru blom?

FaRiNa'S said...

salam.. hai ayu.. bestnye aleesya dapat baby..:)

Areyou said...

salam...

hehe br nak reply...br jenguk blog :p mmg suka sgt Aleesya de kwn nak kaco2...smpi si ammar xleh tido la huhu...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

up