100 Hari | De Dyera Shoppe House  

Posted by: Nani Rahayu Noordin in , , ,

Salam 1Blog...

Hari ni baby Ammar genap 100 hari dan bersyukur ke hadrat Ilahi baby Ammar membesar dengan sihat dan perkembangannya baik sekali....baru 3 bulan usianya dah pandai beramah mesra dengan orang sekeliling....dah pandai mengiring dan sikit lagi nak lepas untuk meniarap...namun belum berjaya...dan paling pandai isap jari hihi...comel sangat...

My 7kg baby ;)




Dan hari ni jugak aku membuka lembaran baru dengan niat untuk berniaga secara kecil-kecilan...

So terciptalah De Dyera Shoppe House....dulu aku pernah punya business sendiri...De Dyera Management House...pengkhususan dalam bidang perakaunan, percukaian dan company secretary...sekarang aku cuba business dari rumah je...jeles pulak tengok surirumah lain berjaya walau bekerja dari rumah je hehe...semoga niat aku untuk membantu ekonomi rumah membawa berkat dan berjaya....

So apa yang aku nak jual di sini?tunggu............... :)

This entry was posted on Tuesday, December 18, 2012 and is filed under , , , . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscribe to: Post Comments (Atom) .

0 comments

Post a Comment