Low Yat Crazy Sale!!!  

Posted by: Nani Rahayu Noordin in

Salam 1Blog

Hari ni cuti umum sempena sambutan Hari Malaysia....hubby aku yang awal2 dah plan nak gi memancing di Pulau 9 Perak last2 tak jadik pegi lak...so plan bertukar dari gi memancing ke open house umah bos dia di KL....

Lepas je Jumaat kami bertolak ke destinasi di Jalan Duta....
sampai dalam pukul 3 dan hari hujan lebat lak...terpaksa la tunggu jap dalam kereta sampai hujan benti...hubby aku citer kl tak pegi umah bos dia ni nanti dalam meeting bos dia sebut staff tak pegi umah dia mcm tahun lepas...tekezut gak aku dgr...takkan la sampai masuk meeting kl tak pegi open house umah dia...upernya bos hubby aku ni pompuan...patut la...huhu...

kami lepak sekejap je umah ni sbb ingat nak pegi lagi 3 open house di sebelah Serdang..Putrajaya dan Puchong....alih2 dah dekat pukul 5 petang gara2 hujan tadi...so hubby aku cancel la nak pegi open house yg lain tu...sbb sumernya start dari tenghari sampai waktu petang ja...mana nak kejar sampai sumer skali....

bila on the way nak balik ke rumah aku bgtau Low Yat ada buat Crazy Sale ni...



trus hubby aku cakap 'jom'....boleh brenti solat asar skali katanya....selesai solat...kami jenguk2 jugak apa yg barang jual RM1 tu...rupanya kena beli benda lain dulu RM50 then cabut kupon...kl dpt kupon yg brg RM1 boleh la beli brg tu dgn RM1...mcm lucky draw la kiranya....tapi masa kami pi tu counter dia da nak tutup...

aku tak terkilan sangat la sbb bukan nak beli apa pun kan...saja jer aku bgtau hubby aku nak jalan2....then kami beli charger handphone untuk dalam kreta...senang kl Aleesya asyik belek2 hphone ada jugak spare charger dalam kreta tu.....

Last2 baru aku prasan hubby aku survey DSLR rupanya...lepas satu kedai...satu kedai dia masuk tanya....tak sangka plak dia nak ngangkut sebijik trus hari ni hahaha.....

Hasil tangkapan

This entry was posted on Friday, September 16, 2011 and is filed under . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscribe to: Post Comments (Atom) .

2 comments

bestnya dslr..idamanku sejak dulu..
apalagi ayu, bolehlah gi kursus dslr lepas ni..hehehe

haha...abg pun kursus tak lepas lagi :)
ayu pn mmg minat tapi cik abg lagi la siap beli lens lagi baru ni....tekezut gak...baru xsmpi sbln pakai dah beli lens lain lak..2 lak tu huhu...

Post a Comment