Cute Baby Contest | MySimplifieds.com

Salam 1Blog

Hari ni macam biasa aku online FB dengan henpon aku...dah jarang online guna laptop sbb broadband dah xde...so kl bab nak apdet blog skrg ni mmg bakal mengambik masa yg lama baru boleh nak apdet blog...

so tengah aku dok godek2 FB aku nampak kt Newsfeed result untuk Cute Baby Contest MySimplifieds dah kuar....aku saja jer tengok result tu...tak mengharap apa pun sbb masuk last minit...aku send 2 gambar Aleesya...
satu gambar tu ada 7 je undi 'like'...satu lagi ada 9 je undi...so kl nak banding dgn baby yg dah dpt beribu-ribu lemon...eh undian tu mesti la aku sah2 kalah....

but nak menjadi rezeki Aleesya....nama dia tersenarai dalam 50 orang hadiah saguhati....Alhamdulillah....

Senarai Pemenang


Hadiah apa?dapat Dining Voucher worth RM100...dari Hahah deals....dining kat mana?haa...dining nanti kat G Tower Hotel...hotel taraf 5 bintang tuh...ada ke makanan dia yg rege RM100?mau satu meal jer dah rege mcm tu...huhu...

apa pun Tahniah my lil girl :-)

4 comments:

syalinda johari said...

Tahniah..murahnya rezeki depaa...

Areyou said...

terima kasih...Alhamdulillah...rezeki anak :)

juanita said...

haa kan2....
once da menang..dia akan menang2.....menang2..menang...I LIKE :D

Areyou said...

Hehe...tu la xsangka pun...lgpun sejak xguna laptop ni payah nak join contest dah...hphone xsupport page2 contest sgt...huhu...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

up