The Apartment AXN | Online Contest  

Posted by: Nani Rahayu Noordin in ,

Salam 1Blog



Tenghari tadi lepas balik dari appointment klinik Aleesya ada 2 misscall di henfon aku...aku tak dengar bunyi fon tu sebab tengah charge dalam bilik...then aku call balik no tu tanya...katanya dari MindShare...aku pun pelik..nak kata aku mintak keja xde plak...so aku pk dia salah no kot...sbb operator tu pun xleh nak trace no nak cari sape yg buat panggilan..so aku pun wat xpeduli jer la...

then aku online internet sementara si kecik tu tidur...
boleh la aku online jap...check email..byk spam...delete jer la...then terpandang email ni cakap aku menang contest The Apartment!! aku macam tak percaya jer...btul ke ni...then aku buka FB...check tgk xde lagi apdet untuk pemenang week 8...aku reply email tu...konon nak tanya bila boleh collect hadiah tu...rupanya btul aku menang...dia suh collect hari bekerja start dari hari ni sampai bulan Januari tempoh dia bagi....hahaha...cam xpercaya aku menang...last minit masuk contest tu....

Alhamdulillah la aku menang ni dapat hadiah yang boleh menjimatkan bajet beli barang rumah aku nanti...nak tau hadiah apa?hehehe...jom tengok...

Bukan ni yg aku menang hihi...kl dpt ni best giler...

Ni 1st runner up...blom umum lagi ni...

Ni la hadiah aku dapat...dapat utk mggu akhir...Alhamdulillah...

Para Penaja...terima kasih...
bertambah-tambah la cat rumah...nak cat tang mana lagi nanti ni hihi...haa...sapa nak bagi cadangan...silakan... :-)

This entry was posted on Thursday, December 22, 2011 and is filed under , . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscribe to: Post Comments (Atom) .

3 comments

tahniahhhhh..murah rezeki..hehehe

Tahniah ayu..klu cat berlebih tu..letgolah murah2 he he

Tq Ain...cat nak color apa...hehe...mmg terlebih2 dah ni hihi...

Post a Comment