Promosi RM50 Sahaja!!!

Salam 1Blog...

So dah tau pasal Bedak Arab tu kan...ada yg berminat? Meh tengok sini...

Sempena merasmikan pembukaan kedai online aku ni De Dyera Shoppe House...aku akan memberi harga promosi yang istimewa sebagai tanda mengalu-alukan kedatangan pembeli...






Bedak Kokuryu Super Summer Cake 50 gram (Russet)




Harga Promosi sehingga 31 Disember 2012 :

RM 50 SAHAJA!! (Standard market price RM60-80)



Including Postage worth RM6
Including Sponge worth RM5


TERMURAH DI PASARAN !! ♥

-COD area Semenyih/Bangi/Putrajaya (Minimum order 6 pcs)
-Delivery - Pos Laju (Postage fee according to quantity of purchase )


*Sila bandingkan harga disini dengan harga pasaran yang lain...


Pre-order dibuka sekarang kerana barang dijangka sampai beberapa hari jer lagi...



How to Order:

1. Please inbox /private message (PM) to
Facebook De Dyera Shoppe House or email to dyerashoppe@yahoo.com
 
a. Full Name
b. FB Name 

c. Shipping Address
d. Phone Number
e. Item name

Click to Order(PM):

* PLEASE BE INFORM, OUR PAGE ONLY CAN REPLY PM/MESSAGE, SO WE CAN'T PM/MESSAGE YOU FIRST

2.We will reconfirm the stock availability and PM back the payment details to you.

3. Make Payment to Maybank ( Account No. 164575028009 Nani Rahayu Binti Noordin)

4. Give us Payment proof

5. We will process the order and give you the tracking number after complete.

 

Jangan tunggu lama2...Jom Order :)

2 comments:

syalinda johari said...

Ayue, aritu kami p kfc semenyih...tgh2 queue tu, rasanya nampak husband ayue...hehehe..tapi segan nak tegur..kekekkee..dok usha jugak kot2 ada ayue kat situ..tapi tak nampak pulak..

Areyou said...

ye ke...haa..hubby sll bwk Aleesya kl gi kuar area situ...ayu jarang ikut sbb dgn baby kecik ni malas nak kluar huhu...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

up