Kleenex Moments Contest | Facebook


Salam 1Blog...

Dah lama asyik post entry bab rumah je kan...so arini aku nak apdet pasal contest lak....mana tau rezeki aku or korang nak join skali ker...bleh menang contest ni kan :)

Ok contest ni kat Facebook...dah lama tak join apa2 contest...kali ni aku join Kleenex Moments Contest...based on voting jugak contest ni...


Nak join senang ja : 
1. Like Page Kleenex Malaysia
2. Then klick kat Tab Kleenex Moments 
3. Kalau nak join : 

Isi form application di step 1 then upload gambar yg korang nak di step 2..serta slogan korang..then submit.. 

Kalau nak vote klik pada Gallery then search la gambar yg korang nak vote tu...then vote...

4. Due date contest ni 10 June 2012...so cepat2 la join :) 
5. Hadiah :

  •     Grand Prize: RM5,000 Cash
  •     5 x 1st Prize: RM1,000 Cash
  •     10 x 2nd Prize: RM200 Vouchers
  •     50 x Consolation Prize: Kleenex® Hamper Worth RM50



Itu jer cara...senang kan? 

Ok...Sekarang ni aku nak mintak tolong kawan2 kat sini tolong vote gambar yg aku submit huhu...tolong yer.. 

Ada dua gambar ni...tolong klik kat link di bawah gambar then vote :) 







Tolong vote kami yer...terima kasih... ;-)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

up