"Ayu nak apa?"  

Posted by: Nani Rahayu Noordin in

Setiap kali kl hubby aku tanya mcm ni aku akan jwb dalam hati "nak laptop..." huhu...tu la jwpn aku kl dia tanya even dia tanya tu ada kt pasar malam...hahaha...

aku mmg teringin sangat nak laptop sendiri...so bleh la aku ngabihkan masa aku dgn conteng2 gmbr Aleesya kat photoshop...pastu lak kl ada internet skali for sure la ngadap laptop ja huhu...tp apa kan daya...blom ada rezeki nk dpt lagi...

Hari ni aku ngan hubby gi Mines...kebetulan dia amik cuti ada hal skit...smpi di Mines soklan yg sama dia tnya aku..."Ayu nk apa..?" aku diam je konpius xfhm maksud dia tu..."Abg nk beli hadiah kt Ayu...." Hadiah? mata aku bsinar2 dah...dlm hati dok sebut 'laptop' je huhu..tapi aku pikir nak masuk umah ni byk nak pakai duit...so aku ckp xkisah la ikut jer la dia nk bg apa pun...

Jalan punya jalan...dia bwk aku gi kt kedai Blackberry...then dia ckp "Tokey kasi tgk Samsung Galaxy S II..." aku bertambah konpius...

"Abg beli henfon baru ni la eh ganti fon Nokia tu..." pehh...terdiam gak aku...apa taknya...ni model yg paling latest dlm dunia gadget ni....aku yg xtau sgt bab gadget ni pun sedia maklum yg model ni agak gempak...org ler ckp aku xtau pun hihihi...ini dah terlebih bagus dpt ni hahaha...laptop tu tunggu tahun depan plak kot ;)

My newborn gadget ;)

Nipis jer takut nak pegang huhu..


Aku ingat takat tu jer la surprise yg aku dpt...ada lagik....hubby aku register Internet Maxis utk fon aku...senang aku nak browsing katanya...xyah guna dah broadband yg lembab tu....best giler aku arini...kuikuikui...tapi blh ker aku apdet blog dlm hfon tu?aku pun xtau...esok ler aku try belek2 internet guna fon tu...arini baru nak study guna fon baru...yahoooo!!!!

But aku tanya gak kt hubby...hadiah apa ni?Hubby aku ckp hadiah Anniversary...Aik...yg aku dapat bunga ros sekuntum + coklat ferrero sekotak tu apa?

Anyway...Alhamdulillah...rezeki di Bulan Ramadhan...ni yang buat bertambah sayang kt hubby ni ;)

This entry was posted on Wednesday, August 03, 2011 and is filed under . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscribe to: Post Comments (Atom) .

4 comments

wah best2..leh selalu update blog ye ayu/...hhe

liza

haha...td ptg dh try buka internet dgn fon ni...buka blog mmg dpt sebijik page mcm dlm laptop...tp kecik ya amat la nak baca...blh la zoom tp cam susah skit haha...kl nak menaip panjang2 alamat lenguh ler tgn sbb touch pad yg kecik banding dgn laptop :p kl facebook email tu ok ler hehe...

heheh..nape x mintak samsung galaxy Tab....:)
besar skettt :D

Hehe..sbb fon yg lama tu dh rosak skit touch pad dia aleesya gigit aritu..dh tukar br pun still problem skrin dia..tu yg en.somibeli yg ni huh..

Post a Comment