Samsung Galaxy S II Contest | PC.Com  

Posted by: Nani Rahayu Noordin in ,

Selamat pagi Sabtu sumer....semoga ceria2 selalu di bulan puasa ni...nak dijadikan cerita kt blog ni...pagi tadi lepas sahur + subuh aku online facebook mcm biasa...tiba2 jer mata ni tertangkap satu posting di News Feed....Samsung Galaxy S II Contest!!!

trus jer la aku buka laptop hubby aku...jelas skit nak tgk apa benda hahaha...so simple sgt contest ni...aku pun join je walau dah ada 1 hihihi...

cara2 dia (of course la guna Facebook ok)...



STEP ONE

Post the below in your Wall or PC.com Malaysia’s Facebook Wall (NOT ON THIS PAGE):

1. PC.com Malaysia (tag us) is giving away the Galaxy S II, Ace and Mini!
2. The tagline for Samsung Galaxy S II is _____, _____, _____
3. I deserve to win the Samsung Galaxy S II because _____________________ (in 15 words or less)
4. Add a link to http://www.liveatpc.com/galaxys2contest

OR

1. PC.com Malaysia (tag kami) sedang memberi Galaxy S II, Ace dan Mini!
2. Cogan kata Samsung Galaxy S II ialah _____, _____, _____
3. Saya layak memenangi Samsung Galaxy S II sebab _____________________ (dalam 15 perkataan atau kurang)
4. Tambahkan link ke http://www.liveatpc.com/galaxys2contest

STEP TWO

Tag 5 friends in your comments

STEP THREE

Send us an email at facebook@liveatpc.com with your REAL NAME, FACEBOOK NAME and slogan, just in case we missed your entry.

EXAMPLE:



So Good Luck!!!


This entry was posted on Saturday, August 13, 2011 and is filed under , . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscribe to: Post Comments (Atom) .

0 comments

Post a Comment