Menang RM2K Paint Makeover | 'I Like My Home' Contest

Ingat tak contest I Like My Home Nippon Paint ni? Alhamdulillah...aku menang hadiah saguhati Paint Makeover berjumlah RM2K....rezeki di bulan Ramadhan ni...boleh la cat rumah baru nanti huhu...

My dear hubby...this is my Birthday present for you hihihi ;)

Alhamdulillah....

Ada nama anda tak?



Selain dari tu aku jugak salah sorang pemenang 100 lucky voters yg akan dapat hadiah Blobby Plush Toy yg cute tu...bestnya...


Ni utk Aleesya hehe..


Tak lupa jugak terima kasih pada Puan Juanita sbb info kt aku pasal contest ni...kl bkn sbb dia aku tak tau pun kewujudan contest ni....

5 comments:

Anonymous said...

wah tahniah yer ayu...

liza

juanita said...

alhamdullilah...kita tumpang happy. cepat2 masuk umah :)

Areyou said...

terima kasih :)

ita...masih dlm proses loan la..lambat lagi nak boleh masuk umah huhuhu...

syalinda johari said...

alhamdulillah..rezeki masuk rumah baru neh..

Areyou said...

linda...tu la rezeki bln ramadhan ni... :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

up