Menang RM2K Paint Makeover | 'I Like My Home' Contest  

Posted by: Nani Rahayu Noordin in ,

Ingat tak contest I Like My Home Nippon Paint ni? Alhamdulillah...aku menang hadiah saguhati Paint Makeover berjumlah RM2K....rezeki di bulan Ramadhan ni...boleh la cat rumah baru nanti huhu...

My dear hubby...this is my Birthday present for you hihihi ;)

Alhamdulillah....

Ada nama anda tak?



Selain dari tu aku jugak salah sorang pemenang 100 lucky voters yg akan dapat hadiah Blobby Plush Toy yg cute tu...bestnya...


Ni utk Aleesya hehe..


Tak lupa jugak terima kasih pada Puan Juanita sbb info kt aku pasal contest ni...kl bkn sbb dia aku tak tau pun kewujudan contest ni....

This entry was posted on Monday, August 01, 2011 and is filed under , . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscribe to: Post Comments (Atom) .

5 comments

wah tahniah yer ayu...

liza

alhamdullilah...kita tumpang happy. cepat2 masuk umah :)

terima kasih :)

ita...masih dlm proses loan la..lambat lagi nak boleh masuk umah huhuhu...

alhamdulillah..rezeki masuk rumah baru neh..

linda...tu la rezeki bln ramadhan ni... :)

Post a Comment