Nippon Paint Prize Giving Ceremony

Alhamdulillah...selesai sudah penyampaian hadiah dari Nippon Paint semalam di Empire Hotel Subang....majlis yg sederhana but happening...walau pun aku terlewat skit utk registration...namun sempat tiba sebelum majlis dimulakan....

Pembuka bicara dari Mr Jason Thong merangkap Head of Marketing bagi Nippon Paint Malaysia membuka mata ramai orang termasuk aku...Nippon Paint merupakan cat No.1 di Malaysia sekarang ni....mempunyai 800 color creation machine untuk menghasilkan lebih dari 10 ribu warna pilihan dan jaminan cat diberi untuk 10 tahun...ni la antara info yang aku dapat dari Mr Jason...

Mr Jason Thong


Kemudian acara pemberian hadiah saguhati bagi memenangi makeover cat rumah sebanyak RM2,000...makeover ni boleh dibuat samada sebelum raya atau selepas raya....kebanyakkan peserta Melayu sumer nak sebelum raya ni...so Jumaat akan datang pihak Nippon akan makeover cat rumah dorg...best giler...aku rasa aku jer yg buat makeover lepas raya huhuhu....harap sangat CF dapat sebelum bulan Oktober ni...memandangkan loan hubby dah lulus...so harap sgt takde masalah lain dah lepas ni...kalau tak hadiah ni terpaksa la aku lepas dan cat rumah orang lain :-(

Me dapat yellow blobby

Pemenang Utama dan saguhati

Pemenang Entry Blog Terbaik Falihin Jasmi


Hadiah Utama merupakan makeover rumah total RM15,000....dan hadiah bagi pemenang entry Blog Terbaik (Falihin Jasmi) memenangi makeover bilik tidur sebanyak RM5,000.....dan setiap pemenang dapat satu blobby plush toy yg cute....yang sangat lembut mcm bantal....best jer bila peluk huhu....

Bila selesai penyampaian hadiah....ada Q & A antara pihak Nippon dan tetamu....saper jawab soalan dgn btul dapat lagi satu blobby....hah...aku menang satu color green....hahaha...jgn jeles ;)

the yellow blobby gift along with the prize...the green blobby win the quiz at the ceremony....and tiny blobbies in the goody beg....2 more coming with postage....hopefully pink and blue blobbies...hihihi....

Goody Beg...dapat rujukan untuk pilihan cat rumah


tiba masa berbuka....pehh...makanan dia memang sedap....sorry tak sempat nak snap gmbr makanan...sbb takut tak sempat nak solat dan tak menang tangan dengan si kecil Aleesya lagi hihihi...tau nak berjalan jer si kecik ni....takmo duk diam....so tak dapek nak snap gambar2 lain...

selesai jamu selera dan solat....majlis pun berakhir....awal dari jangkaan aku....so balik rumah masak plak utk bersahur nanti huhuhhu....




Thanks to my hubby and lil Aleesya for supporting me...loves both of u...

4 comments:

juanita said...

wowowow bess nyer...murah rezki..nak blobies tu satuu..huhuhuh

Areyou said...

hahaha...InsyaAllah...ada rezeki lebih blh kasi je ;) kl nak tambah koleksi...tunggu la setiap jumaat kt page nippon tu dorg ada buat quiz spot blobbies...baru try jumaat br ni menang huhu...tgh tggu blobby yg menang tu dgn yg lucky voter xdpt lagi..

syalinda johari said...

waa... sangat bestttttt

kumaran kannan said...

How to buy nippon paint toy

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

up