Shopping Sales!!!

Pejam celik..pejam celik..dah hari ke 11 kita poser..maybe dh ramai yg ambik kesempatan utk shopping raya awal2 ni...yer la kl last2 minit shopping karang ada yg xde saiz la (mcm aku ni ler yg susah sgt nk cr baju kurung saiz XS)...xde kaler tudung yg sesuai la dll lg..so kt Putrajaya ni skrg berlangsung 2 event khas utk shopping brg2 raya ni...

Presint 2


Satu kat Presint 2 ni...semlm aku dh ajak hubby gi kt sini...setelah selesai msk utk berbuka sumer...kami pun serbu lah hehe...tiap2 thn mmg kami pi kt sini..tp bkn nak shopping baju raya ke...kami shopping biskut & coklat...susu kadang2 tu huhu...sbb mmg murah dijual banding kt luar tu...kl baju raya ada yg mahal ada yg murah...kena pandai pilih booth la...tp semlm booth coklat cadburry xde mcm selalu :-( so beli biskut je la dgn 2 botol air twister (RM5 sebotol)...lain dr tu aku dpt tudung selai harga RM10..murahkan... 

Ni ler hasil borongan..nak borong lagi tak cukup tgn dah...


Tempat satu lagi ni baru start arini...so xpi lagi...maybe wiken ni boleh pi terjah huhuhu...

Presint 16



Jom Shopping!!!

2 comments:

juanita said...

Hmm....sempat ke idak nak terjah ni :D

Areyou said...

Smlm try pusing2 nk terjah yg kat presint 16 tu...skali tak jumpa lak haha...last2 pi jln2 kajang huhu...kl ita jmpa bgtau la huhu...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

up