NI SEMUA VIVIX PUNYA PASAL!!!  

Posted by: Nani Rahayu Noordin in , , , , ,

Dengan Vivix TERPAKSA AWET MUDA




Alkisah kakak ni (Ayu panggil kakak la yer sebab Ayu pun dah 37 tahun 😁) setelah menjalani pembedahan tulang punggung, doktor tak benarkan beliau terlalu banyak bergerak.


Maka berat badan naik dan badan selalu menjadi lemah dan sakit-sakit.

Beliau berhasrat nak ikhtiar dengan Vivix untuk turunkan berat badan.

Setelah 3 MINGGU penggunaan Vivix dengan dose special (hanya untuk special case) maka  kakak yang sudah pun berusia 51 TAHUN ni terpaksa menanggung AKIBATNYA!!!

Beliau TERPAKSA FLAWLESS!

Beliau TERPAKSA TAK GUNA PELEMBAB sebab kulit dah jadi lembab!
Sakit-sakit di badan beliau pun TERPAKSA HILANG!

SEMUANYA GARA-GARA SI VIVIX NI!

Nak ikhtiar kurus tapi tetiba terpaksa AWET MUDA plak 😍

Nak jadi awet muda macam kakak ni?

Kena la grab Vivix macam beliau 😊

Sila tekan 0 1 2 5 8 8 2 5 4 5  di telefon anda dan Whatsapp Ayu sekarang ye 😉

#lovetobeWAHM #NarLegacy #MWEgroup #rahayuridzuan #OhVitamin #shakleeSemenyih #shakleeEffect #shakleepromo #semulajadi #vitamin #set #shaklee #lepak #kulitputih #kulitcerah #flawless #kulit #cantik #jeragat #antiaging #vivix 

This entry was posted on Sunday, September 17, 2017 and is filed under , , , , , . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscribe to: Post Comments (Atom) .

0 comments

Post a Comment