Aleesya & Huggies  

Posted by: Nani Rahayu Noordin in

Huggies...haa...ni bukan nak crita pasal pampers...tapi nak crita Aleesya dapat baby play tent dari Huggies...

sebulan yang lepas aku ada send borang redeem play tent ni kat Huggies...selama ni dok beli pampers xtau pun boleh redeem benda2 ni sumer...habis pampers trus buang bungkusan dia tu...padahal kl aku kumpul point dia dari dulu tah2 sumer benda yg Huggies offer tu aku dah boleh redeem...

ada 4 barang yg boleh redeem...Elephant Head + Trunk (100 points)...House (100 points)...Car (100 points) dan Tunnel (75 points for 2)...aku redeem yang elephant tu...sbb ingat nak redeem yang rumah atau kreta tu tapi nmpk cam kecik je...so redeem la gajah tu....lg pun aku mmg suka gajah...comel gitu hahaha....

then hari ni tengah aku dok masak untuk makan tenghari...tiba2 ada orang bagi salam...jarang orang datang umah aku ni...kl kwn2 nak datang pun dorg akan call dulu...so aku pun buka pintu...tgk ada orang GedeX depan pintu...siap pegang satu bungkusan besar...terpikir saper pulak yg hantar bungkusan ni...besday aku dah lepas...maybe mama hantar hadiah besday utk Aleesya le kot...huhu...

aku pun sign dan amik bungkusan bulat tu...tapi nipis jer bentuk dia..pelik aku...trus aku bukak...tup2 ada satu beg bulat dan nipis dari Huggies...aku dah teruja hahaha...

bukak je beg tu..ada kertas arahan camna nak set kan play tent ni...aku trus la buka satu2 benda ni...ingatkan kecik je benda ni....bila dah siap pasang besar ler jugak huhuhu...Aleesya siap suker lagik bila tengok mainan baru dia....tapi takut2 nak masuk....just main kt tepi2 jer sambil pegang2 trunk gajah tu hahaha...

besar kan?


aku pun siap pujuk Aleesya suh masuk dalam tent ni...siap letak mainan dia sumer dlm tu...xmo jugak dia masuk....last2 aku masuk dalam tent tu...pujuk2 dia lagik....last2 baru la dia merangkak masuk...then merangkak sampai keluar haha...penakut skit si Aleesya ni kl dgn benda2 baru bagi dia...

Apa pun...kira hadiah befday la tuk Aleesya dari Huggies hihihi....

Abah ada skali baru nak masuk main hihi...

This entry was posted on Monday, March 21, 2011 and is filed under . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscribe to: Post Comments (Atom) .

0 comments

Post a Comment