Happy Birthday Sayangku Aleesya...

Setahun yang lalu...pada tanggal 28 Mac 2010...jam 9.18 malam...puteri kesayanganku Aleesya telah dilahirkan seberat 2.88kg...tapi hari ni Aleesya kena cucuk...adoi sakit la....skali buat check-up sumer...berat sekarang 7.45kg dan tinggi 70cm...sian tgk dia nangis time kena cucuk tu...tapi sekejap je nangis dia...sbb dia dh big girl arini... :)

baru balik dari klinik...tido jer lepas kena cucuk..sian die...


Semalam seharian pegi jalan2 carik present untuk Aleesya...pusing punya pusing...aku n hubby belikan dia teddy bear..padahal dia geli dgn bulu2 teddy tu haha...aku bgtau hubby...beli je teddy tu nak bagi dia biasakan diri...kl tak nanti sumer benda dia takut + geli....selain dari teddy...aku carikkan sepasang kasut comel + stoking kaler pink utk Aleesya...kasut yg ada skrg ni dah kecik skit...kena upgred utk saiz 2 dah hehe...

Birthday present tuk Aleesya


lepas dah habis beli present...kami gi beli kek plak..kek tecik yg comel mcm besday girl jugak hehe....

Kek blueberry yg comei


memandangkan Aleesya suka mkn mushroom soup...so kami beli pizza hut untuk jamuan kecik2 kami semalam...walaupun Aleesya masih kecik dan tak faham apa2 lagi...tapi kami teruja nak celebrate besday dia yg pertama ni hihi...

Juadah yang simple je...



Semoga anak mama & abah panjang umur...menjadi anak yg solehah...dilindungi dan diberkati Allah selalu...Amin..

Aleesya nak potong kek


Selamat Hari Lahir Sayang...

2 comments:

juanita said...

Insyallah, kalau uncle beger sudi, kita gather kan marya n aleesya....ehehhe....ye la kita punya xperince yg sama pada 28 march :)

Areyou said...

hehe...InsyaAllah...tu kena tanya dia dulu la :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

up