RM100....!!

Semalam macam biasa aku akan on9 FB dan tengok update dari kwn2...dan aku terpandang satu status yang menarik minat aku...

Modern Aluminium Kitchen (MAK) salah satu page yg aku 'like' di FB ada buat SMS contest dan hadiah yang ditawarkan adalah baucer sebanyak RM100 untuk beli cooker hood, hob atau oven dari MAK...



kemudian aku terpandang nama seseorang yg aku kenal sebagai salah seorang pemenang baucer tersebut...Juanita Sani...wah Ita dah menang...advance gitu...then aku tgk senarai pemenang baru ada 5 orang...MAK nak 10 pemenang...terdetik aku nak rebut jugak peluang ni...

so aku story benda ni dgn hubby aku...mintak izin...isteri mithali le kata kan huhuhu...dapat jer green lite dari hubby aku...trus jer aku sms MAK dan jawab soklan sms tu...so aku berdoa je la...kl ada rezeki aku dapat la...

dalam aku nak tido kan Aleesya...aku terpikir..boleh ker kl org lain pun join sms contest tu?sure boleh kan sbb xde syarat2 lain pun yg dinyatakan kt situ...so aku dgn sepantas kilat amik henfon sms kt hubby aku (dia gi latihan bola tampar)...aku ajak dia masuk contest tu skali...mana tau rezeki kami kan...tapi aku tak harap sgt hubby aku akan masuk...biasa la org laki bukan suka sgt benda2 yg mcm ni...sllnya org pompuan ler suka sgt benda2 ni hehe...so aku just bgtau dia..kl nak try send jer la sms tu..aku siap bagi jawapan sumer kt dia hehe...

so tadi ni lepas je tidokan Aleesya trus aku buka laptop hubby aku on9...nak tengok menang ke tak huhu...

wah...MENANG...!!! tersangat la happy bila aku tgk MAK posting yg aku pun dpt gak baucer tu...trus aku bgtau hubby aku huhu...but then aku tertanya2 jugak...hubby aku sms ke tak semlm eh...tapi aku biar je tak tanya dia pun...sbb tgk dia respon selamba je...



apa pun aku dah boleh guna baucer tu utk beli hood & hob utk umah aku nanti...bestnya...

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

up