Deco Bersama Balqish Design  

Posted by: Nani Rahayu Noordin in

Siti Balqish Ab. Aziz seorang freelance architect yang aku jumpa dalam forum cari.com...aku mintak jasa baik dia untuk deco living + dining aku...yer la my 1st house so excited lain mcm skit haha....untuk living + dining yang kecik...Balqish gunakan warna2 yang terang untuk bagi nampak luas...so ini la hasil dari Balqish Design...

Highlight tu my living + dining hall


dari pandangan atas


Mula-mula masuk pintu nampak TV hehe...
 
 
Living dan Dining di combine tapi berasingan


pandangan dari dapur


ni kat bwh tangga...ruang membaca...

Kalau nak tgk video klik kat sini  Balqish Design

Interior deco ni free jer tau...kalau nak kan consultation dari Balqish boleh contact dia kat blog ni Big Ideas For Home


Thank You Balqish!

This entry was posted on Thursday, March 17, 2011 and is filed under . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscribe to: Post Comments (Atom) .

2 comments

wowowowoowwo....dasat22 ooo......so far eta x terpk langsung nak buat deco kat living room. Dining hall pun x terpk. Punya la teruk. Excited ilang sbb lama sgt tgu kunci umah. Plus dok tpk maria n adik dia tgh lasakkkk...klu leh nak kosng letak kapet je kat depan. ekekekke.....cume dok tpk camne nak design bilik mainan dak2 ni...apa2 pun nak try la balqish nye design neh..mana la tauuu.....

hehe...ni pun kebetulan jer terjumpa dia kt forum cari tu...just bagi floor plan kt dia..then dia design la...ala kl nak ikut design btul2 xde la sgt...tp nak tau kedudukan sofa, tv, meja mkn camna yg sesuai kan...umah sempit kang salah susun nmpk serabut haha....kl nak tgk design2 bilik try tgk website ikea...ada kot cth2 bilik bdk2...

Post a Comment