Calling All Friends from Phase 9C  

Posted by: Nani Rahayu Noordin in

Huhu...saja jer buat entry ni...sbb ape?dah lama terpikir...dan bila tgk makin ramai kwn2 dari Fasa 9C ni join kat shoutmix tu...terpikir nak buat satu komuniti utk bincang2....BTK ni ada forum dia sendiri...tapi macam dah kena spam je...

apa kata kita buat Facebook utk Fasa 9C?sekadar cadangan je la...sian tgk kwn2 dok chat kt shout mix tu takleh nak tulis & bincang panjang2 hehe....selain dari tu boleh kita kenal2 dengan lebih rapat...

Apa Kata Survey??

This entry was posted on Friday, July 22, 2011 and is filed under . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscribe to: Post Comments (Atom) .

14 comments

sokong2..teruskan

liza

ok...kita tunggu feedback org lain lagi...

wa ok gak

err...nak buat group ke page jer aa??tak pasti sgt nak register sbg apa huhu...ayu blh on9 sampai 31hb ni jer...broadband free Maxis ni nak kena pulang balik uuuwwaaa....

Facebook utk Fasa 9C dah buat...Like page ni ok http://www.facebook.com/pages/Fasa-9C-Bandar-Tasik-Kesuma/255273361151125

Salam Perkenalan kak,

Sara selalu pergi BTK. Umah kakak ipar. Dah makin membangun dah kawasan tu kan...^_^

Salam perkenalan Sara...
Umah kakak ipar Sara fasa brp ye...akak blom dpt nak duduk rumah baru lagi hehe...tp kwsn semenyih mmg bakal membangun lebih pesat...ni dr ckp2 developer metrokajang sendiri...sbb kt KL dh xbyk tanah nk buat rumah...so byk target ke semenyih nanti hehe....

Salam, dah dapat kunci?

Salam...blom dpt lagi...CF pn blom dpt lg...

salam..sy plan nk bli umh kt bdr tasik kesuma phase 9c..jual ngn 260k..(xtau murah ke mahai..sbb xtau rate area sane..)kwn2 ckp area tu byk kes pecah umh..betul ke?kindly advise..sbb sy x penah smpi pon area tu..pstu nk tnye klu nk ke uniten dr sane jauh x?dlm bp min?

Salam...ada separuh ptanyaan sy dh reply di FB...bab pecah rumah tu kena tnya dgn group BTK sbb sy sendiri masih baru dgn kwsn ni...bab harga tu rasanya standard sbb awak nk beli rumah dh siap...tp its better awak carik penilai hartanah utk nilai umah tu dl brp..then awk sendiri kena dtg tgk kwsn kejiranan ni cmna sbb 9C ni fasa paling blkg...kena tgk sendiri then br blh bt kptsn...kl nk dikira pbangunan...semenyih mmg bakal membangun dgn projek2 perumahan...tp harga mmg akan naik lg la...

saya Syed mashor> bersetuju dengan cadangan yang diutarakan.......

Salam...Encik Syed...boleh search fasa 9C bandar tasik kesuma di facebook ye...anyway rumah no brp ye...

Terima kasih sudi melawat blog saya :-)

salam,ayu,sy wife pada en sye..sy da like page fb tu..umah kami no 233...sy tgh bace blog awk pasal rumah ni...kami tgh survey utk buat grill,kitchen kabinet, plaster ceiling..x tau pilihan yg terbaik...

Post a Comment