Jom Usha Jamu Mata...

Alhamdulillah...penantian yg selama 7 bulan ni untuk apply loan rumah dah berakhir...pagi tadi En.Azhar call hubby aku info sumer surat-menyurat dari lawyer dah setel...so isnin ni dah boleh submit utk apply loan ke BPP...itu la yg paling aku nak dgr skrg ni...bila dah apply nanti dan lulus dah bole pikir nak kemas2 brg masuk dlm kotak sikit2....bukan apa...ada anak kecik ni bkn blh kemas brg serentak...mau dia sepahkan balik nanti huhu...

So bila dah masuk step ni aku mcm biasa dok terbayang2 balik camna nak deco2 rumah nanti haha...dulu dah berangan byk dah teruja sgt nak masuk rumah baru....but then bila dah jadik problem aritu semangat aku pun dah ilang ntah ke mana...so jom kita jamu mata dari gambar2 yg aku dah collect selama ni...kot2 blh jadik panduan nak deco2 rumah nanti hihihi...

Ruang Tamu


Moden dan simple

ceria jer color ni kan

suka sofa camni...nice je..

color hitam putih pun ok kan?nmpk luas je umah nanti...

ni pun lawa...tapi takut xsesuai dgn rumah tu huhu...

color kelabu + hitam takut ruang nmpk sempit lak

lembut jer color ni...sesuai bangat...

sesuai dgn tema color rumah nanti hihihi...



Bilik Tidur


Ni bilik tidur aku haha...lawa color ni..

Bilik Aleesya...pehh pink mania huhu...

cukup menarik...utk 2 bilik di atas..1 pink 1 biru..



Dapur

Design ni jer la yg sesuai kot

Design mcm ni nmpk sempit plak dapur nanti


Tangga

bawah tangga rasanya mcm ni dah ok


So...mana satu pilian kalbu?huhuhu....

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

up