Happy 2nd Anniversary

Hari ni ulangtahun ke-2 perkahwinan aku...celebrate?tahun ni takde celebrate sgt mcm tahun lepas...tahun lepas hubby aku belikan kek potong sama2...masa tu Aleesya baru masuk 2 bulan hehe...tahun ni aku just masak nasi mcm biasa...cuma lauk tu best skit la...buat ikan 3 rasa...sotong celup tepung...telur goreng...ingat nak buat tomyam skali...tapi hubby aku ckp xyah coz nanti xde sapa nak habiskan sumer lauk tu huhu....hari bekerja so takde la nak celebrate lebih2 sgt...kl wiken maybe la boleh buat plan skit....

Hadiah?hehe...yg ni yg best...takde kek tapi aku dapat coklat...sekotak Ferrero Rocher (30 biji tau) + sekuntum mawar merah ;) romantik kan hubby aku?huhu..mmg sejak kenal dia paling tidak pun mesti dpt sekuntum bunga ros kl ada apa2 occasion...aku ingat lagi bila 1st time aku dapat bunga ros...ni zaman sebelum kawen le...mmg terkedu tak terkata apa...terima kasih pun tak terkeluar...yer la tak pernah2 org buat kt aku mcm tu hihihi...bunga ros tu masih dalam simpanan aku walaupun dah kering...tapi kenangan dan cerita disebalik bunga ros tu mcm baru semalam ja berlaku ;)

Terima kasih sayang ^_^


aku bagi hadiah apa?haa...citer ni semalam aku dah ajak hubby gi Jusco...cadangnya aku nak belikan hadiah buat surprise kat dia mmg tak kan menjadi la...coz kl aku nak keluar beli hadiah for sure la aku kena ajak dia jugak kan...bukan tak leh drive sendiri...tapi mmg dah jadik lazim mcm ni...aku mmg keluar dgn hubby je huhu...

so aku decide ajak dia gi Jusco suh dia pilih sendiri hadiah dia haha....mula2 tu aku nak belikan dia wallet...wallet dia dah 2 kali beli tapi dua2 jadik pecah2...so aku nak belikan yg baru...dia ckp xnak beli kt shopping complex dah...nak beli yg kt pasar malam ja...sbb dah 2 kali beli kt shopping complex asyik pecah2...yg kt pasar malam susah nak jadik mcm tu...pulak?so aku KIV dulu niat nak beli wallet tu...tunggu sabtu ni la pasar malam Bangi...aku belikan jugak sehelai kemeja utk hubby dan 3 pasang baju utk Aleesya...sbb Jusco tengah sale giler2 huhu...

Buat hubby tercinta...semoga Allah memberkati perjalanan hidup kita sekeluarga...and thanks for always being there for me...sayang abang selalu... ^_^

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

up