IKEA Malaysia : Bedroom Story  

Posted by: Nani Rahayu Noordin in ,


Malam dah lewat...nak tido mata tak nak pejam pulak...so mcm biasa aku buka web IKEA nak tengok new product atau promotion yang ada...aku terpandang satu sudut 'contest'...hmm..best jugak ni bila tgk prize dia..so dengan gigihnya aku pun join...

contest ni senang je...meh kita tengok apa yg nak kena buat...

mula-mula buka web ni IKEA Malaysia Bedroom Story Contest so akan terpapar la page kt bawah ni :

klik pada Join Contest

Arahan mudah..senang je..


then follow arahan yang diberi satu persatu...webpage ni akan link dengan Facebook..so kl yg takde FB tu kena la register FB dulu :) then dah pilih gambar yg sesuai...crita la apa yg nak dicritakan tentang bedroom korang tu...

I like sleeping on my mother's stomach.Then I will turn upside down like a clock and kicking my father's face while sleeping.At midnight I would wake-up and kiss my parent's cheek and will kick away my blanket if my mother covered me with it...No blanket Mama...but still I love you..


ni entry aku...citer pasal Aleesya le apa lagi hehe....so kepada yang nak join tu cepat2 join...closing date dia dah dekat...

Closing date : on 26 June 2011

Prizes :
1 (one) X RM1,500 IKEA Gift Card – Grand Prize
1 (one) X RM1,000 IKEA Gift Card – Most Voted Entry
1 (one) X RM500 IKEA Gift Card - Runner Up
20 (twenty) X RM50 IKEA Gift Card – Lucky Voters


jangan lupa vote for Aleesya jugak...sumer orang boleh vote...so selamat mencuba :)

This entry was posted on Tuesday, May 31, 2011 and is filed under , . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscribe to: Post Comments (Atom) .

0 comments

Post a Comment