Lelaki SENTAP Dengan ESP?  

Posted by: Nani Rahayu Noordin in , , , , ,



"LELAKI PUN JATUH CINTA DENGAN ESP..?


Ok la. Rata-rata bila cerita pasal ESP ni mesti relate dengan ibu menyusu la, ibu berpantang la, untuk menguatkan rahim la dan macam-macam lagi yang majoritinya gugurlz punya.

Lelaki tak de ke?

By the way, lelaki pun boleh minum ESP ni. Lagi banyak khasiatnya. Tak mungkin la bila minum ESP ni ade terasa nak berkasut tumit ke, nak ber shawl ke. Hahaha. 😄😄

Saya sendiri pecinta ESP.

Mulanya bukan saya yang minum. Saya cari ESP ni untuk wife saya yang sedang berpantang.

Alhamdulillah dengan mengamalkan ESP sesi berpantang wife saya berjalan baik. Di tambah breastfeeding pun ok sampai sekarang anak dah 9 bulan.

Dan sekarang saya pula yang tumpang sekaki dengan wife minum ESP.

Jeles tengok ke'gojesan' beliau dan jeles bile pegi mana-mana orang asyik cakap yang wife tu adik saya. 😑

#SentapHatiMakNak...!!!!

Baru-baru ni je saya start minum ESP ni. Memang terasa perubahannya. Kekal bertenaga sampai ke tengahari kalau saya ambil 2 sudu waktu sarapan.

Jimat... Cepat... Mudah... Berkesan...👍

So, tiap pagi la akan jadikan menu utama ESP ni sebab mudah nak buat.

Duduk berjauhan dengan wife ni sape la nak tolong wat kan sarapan kan?
Mak Cik warung kat depan rumah la yang tolong.

Dah lama tak beli sarapan dengan Mak Cik tu dek hari-hari ber'ESP ni. Hahaha. 😁

Terima Kasih ESP. Muahh ciket.😘❤️

Wanita di sebelah ni la yang orang kata macam adik saya. 😑" -

Muhammad Faizal

This entry was posted on Friday, October 13, 2017 and is filed under , , , , , . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscribe to: Post Comments (Atom) .

0 comments

Post a Comment