Tips Nak Anak Tinggi  

Posted by: Nani Rahayu Noordin in , , ,



Pernah terfikir tak ada cara untuk maksimakan ketinggian?
Petang ni Ayu nak share Tips dari Pakar Nutrisi Shaklee Celine 😊




Kalau
Ayu tau tips ni dari awal memang Ayu amalkan dari dulu lagi.

Maklum la bila tinggi
Ayu ni macam pokok bonzai susah nak cari size baju. Size baju budak la jawabnya 😂


Apa tips untuk jadi tinggi?

👦UNTUK ANAK LELAKI

Bila anak lelaki mula BERSUARA GARAU masa tu la start makan Ostematrix untuk maksimumkan ketinggian dia 😊

👧UNTUK ANAK PEREMPUAN

Bila anak perempuan mula DATANG HAID (hari pertama) masa tu la start makan Ostematrix sehingga 2 tahun selepasnya untuk memaksimumkan ketinggian dia 😊

KESIMPULANNYA

bila anak dah mula Baligh dah boleh start ambik dose Ostematrix ni untuk ketinggian 😉

Bila difikirkan balik logik tips ni sebab adik bongsu
Ayu memang penggemar susu dari kecik. Dan dia la yang paling tinggi antara kami semua 😂

Jadi belum terlambat untuk anda memaksimakan ketinggian anak-anak anda 😄

Kalau yang dah terlajak tua ni jangan harap la boleh nak tinggi dah ye 😝


Boleh baca info lanjut tentang Ostematrix di sini
 
Inginkan PENJIMATAN YANG LEBIH HEBAT?

Caranya mudah sahaja 😊

1. Klik link di sini https://goo.gl/TFgda2
2. Klik Join Us & isi maklumat anda.
3. Hubungi / WA
012-5882545 untuk proses pengaktifan ID.


This entry was posted on Thursday, October 05, 2017 and is filed under , , , . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscribe to: Post Comments (Atom) .

0 comments

Post a Comment